Wednesday, January 28, 2015

Ramai jatuh cinta dengan VIVIX

Bila sebut Vivix, mungkin ramai yang tak pasti kategorinya. Apa tu?

Kereta kah? Macam Viva.

Baju kah?

Sejenis kuih kah?


Sebenarnya Vivix adalah sejenis suplemen alaf baru.

Supplement Alaf Baru
Vivix di cipta oleh Shaklee Corporation mencerminkan revolusi terkini, paten tertunda yang sangat berkuasa dalam era suplemen bagi menentang anti-penuaan.

Nak tahu tak?


Dengan pengambilan Vivix selama 30 hari mampu membekalkan resveratrol bersamaan 3000 gelas amoun yang sama dalam wain merah!

Ini menjelaskan bahawa dengan hanya pengambilan sebanyak satu sudu teh Vivix sehari bersamaan dengan 100 gelas wain merah. Maka amalan pengambilan wain merah dalam diet seharian tidak lagi relevan kerana ia tidak mampu membekalkan amoun resveratrol yang signifikan kepada tubuh badan.

Resveratrol merupakan bahan utama di dalam Vivix di merupakan sumber rujukan hampir lebih 2000 kajian yang telah di terbitan di dalam jurnal-jurnal saintifik tersohor. Maka ia bukan sekadar cerita kosong!

Ia dibuktikan keberkesanannya daripada kajian-kajian saintifik yang di jalankan diUniversiti HarvardNational institute of Aging dan National Institute of Environmental Health Sciences.

harvard university

Vivix memberikan 100mg resveratrol dalam satu sajian (1 sudu teh). Dan ia sangat memberikan kesan efektif kepada sistem badan.

1teaspoon of vivix

Ekstrak resveratrol ini mengandungi 98% kandungan resveratrol yang tulen.

Maka, sangat terbukti bahawa Vivix merupakan suplemen anti-penuaan yang paling terbaik di dunia! Ia bertindak dengan 4 cara

1. Membantu melindungi dan membaiki DNA
2. Mengawalatur gen
3. Merangsang biogenesis/penghasilan mitokondria baru
4. Melambatkan penghasilan protein AGE

Testimoni VIVIX 
Wallahu a’lam.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI FARA;
Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area WANGSA MAJU, SETIAWANGSA, SETAPAK, KERAMAT, MELAWATI,  boleh hubungi FARA untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. 
 FARA akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Popular Posts