Tuesday, February 10, 2015

Kehebatan Vitamin VITA-LEA Iron Formula

Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee dengan harga yang mampu dibeli. Shaklee Vita Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting
yang diperlukan oleh orang dewasa.

Jika diambil setiap hari, Shaklee Vita Lea mampu: Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik kerana mengandungi vitamin dan mineral perlu yang wajib bagi keperluan sel-sel badan dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki.


Vitamin Perlu adalah vitamin yang tidak dapat dikeluarkan olih badan dengan itu mesti diambil daripada makanan dan makanan tambahan seperti shaklee vita lea.

Kandungan vitamin perlu dalam shaklee vita lea adalaH 100% dan lebih dari daily value (dv) yang telah  olih Food Drug Administration (FDA) bagi vitamin dan tertinggi untuk kandungan mineral berbanding jenama lain dipasaran.

Antara kelebihan lain shaklee vita lea  dan lain-lain tablet vitamin Shaklee ialah kehebatan ‘explosive technology’ nya. Tablet-tabletnya terbukti mudah pecah dan dapat diserap olih badan berbanding dengan berbagai tablets vitamin dipasaran yang mengambil masa beberapa jam untuk pecah dan
akhirnya tidak dapat diserap dan hanya dikeluarkan sebagai najis.


Walaupun makanan tambahan bukan ubat dan tidak diwajibkan melakukan klinikal ke atas produk-produknya, shaklee tetap membelanjakan sejumlah wang yang besar dengan bekerjasama dengan beberapa badan yang melakukan ujian-ujian klinikal dan hasilnya membuktikan dalam masa
setengah jam selepas menelan tablet-tablet shaklee, apa-apa yang tersenarai di atas labelnya sudah berada di dalam sistem darah seseorang itu. 

Diantara lain kandungan dan khasiat Shaklee vita lea ialah:
•    Mengandungi beta karotena yang membantu dalam
     mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan tisu.
•    Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D
     untuk kesihatan tulang dan gigi.
•    Biotin dan asid pantotenik membantu untuk
     memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh
•    Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah
     merah.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini. Tiada tambahan perasa tiruan, pemanis,perisa, perasa, bahan pewarna atau pengawet.
Wallahu a’lam.


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI FARA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area WANGSA MAJU, SETIAWANGSA, SETAPAK, KERAMAT, MELAWATI,  boleh hubungi FARA untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. 
 FARA akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Popular Posts