Tuesday, February 24, 2015

Rahsia Langsing Bertenaga dengan VITALEA

Vitalea, multivitamin tertua dunia, dicipta oleh Dr Forrest C Shaklee pada 1915.




Tumpang bangga kerana multivitamin yang saya makan sekarang adalah jenama Shaklee. Tapi ramai lagi yang tak tahu kehebatan vitalea Saya sendiri dulu takut tengok pil ni.. Dahla saya tak berapa suka pil2
vitamin semua ni.. Tapi bila diri sendiri konsisten makan Vitalea. Memang saya akui hebatnya vitamin tertua dunia Vitalea untuk cantik dan sihat dari hujung rambut sampai hujung kaki. Untuk tenaga, Untuk langsing, Untuk anggun cerdas. Pendek kata VITALEA adalah nutrisi untuk sel yang sihat.




Pengambilan 2biji vitalea sehari membantu anda langsing dan bertenaga
Takde la nak makan merapu sebab Vitalea mengandungi potassium dan 2bj vitalea bersamaan 40jenis lauk.
Tak percaya?. Cuba uji kat diri sendiri setiap hari..

Wallahu a’lam.


REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI FARA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area WANGSA MAJU, SETIAWANGSA, SETAPAK, KERAMAT, MELAWATI,  boleh hubungi FARA untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. 
 FARA akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Popular Posts