Tuesday, March 31, 2015

Testimoni : Sakit dada disangka sakit jantung

Assalamualaikum semua..

Rasa dah lama tak update blog fsjannah ni.. Sejak computer dah takde..laptop pulak rosak, ni pon usaha juga menggunakan hp walaupon cenonettt je tulisan..hehe

Hari ini saya cam tertarik bila baca blog  Puan Lia tentang customer anak buahnya yang consume vivix. Ceritanya sangat menarik yang ingatkan sakit jantung...tetapi..... jeng jeng jeng.. 
Meh kita baca..

Sebelum tu saya Kredit kepada blog Puan Lia . Kalau korang ada kes yang sama, boleh contact Puan Lia sendiri ok.



Pepagi ni nak share satu testimoni Vivix daripada Puan Suria. Rasa kebas dan nyeri yang disangka sakit jantung hilang selepas 3 bulan consume Vivix. AlhamduLILLAH... sape tak risau dan takut kan asyik rasa sakit sebelah kiri badan je.. kot sakit jantung ke apa kan.. tambah pula bila keluarga kita ada history sakit jantung, lagilah bertambah risauuu... Tapi, rupa-rupanya bukan sakit jantung.. AlhamduLILLAH (sekali lagi...), rasa kebas dan nyeri tu adalah disebabkan otot tisu terkoyak kerana bebanan kerja yang melampau.. Jom kita baca testimoni Puan Suria ni.. testimoni beliau panjang, so ambil masa sikit untuk membacanya yea.. 


Tudiaa.. panjang lebar cerita beliau.. memang best kisah beliau ni.. saya pasti ada juga antara kita yang pernah alami rasa seperti beliau... salah satu usaha beliau ialah beliau cuba makan supplemen. Yea..supplemen ni adalah sebagai salah satu ikhtiar kita.. dengan izin ALLAH jua kita sembuh.. tapi, kalau kita tak berusaha, kita seakan menzalimi diri sendiri kerana tidak menjaga anugerah yang ALLAH berikan untuk kita. Bukanlah nak suruh cantik bagai macam retis tu kan.. hihi.. cukup sekadar kita sihat agar kita dapat menjalankan tugas-tugas harian dan amalan-amalan demi ALLAH S.W.T. 


Inilah Vivix yang beliau consume. Sekarang ni Vivix tengah ada Offer, boleh hubungi saya untuk mendapatkannya yea. Atau jika anda ingin dapatkan tips lebih lanjut boleh terus hubungi Puan Suria di talian 019-2422035.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Popular Posts