Saturday, May 9, 2015

Apa hebatnya Vivix Shaklee ini??

Apa hebatnya Vivix Shaklee ini?

Mari baca...

saya ingin share kenapa Vivix Shaklee dikatakan sangat hebat...

Fakta 1: Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

Fakta 2: Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Fakta 3: Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Fakta 4: Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC.
*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods.

Gambar merupakan bahan aktif yang terkandung dalam Vivix Shaklee yang menjadikannya sangat hebat.

Promosi dari May hingga Oct 2015 setiap pembelian 2botol Vivix dengan diskaun 5% ... Berbaloi hanya 2 botol boleh dapat keahlian secara percuma!

Hubungi saya untuk mencuba sendiri kehebatan Vivix Shaklee ini!

Salam Sayang

Farahiah Sainai
0123107784

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Popular Posts